Les 11.12.07

Les 11.12.07

Anotace: myslim, že neni co dodat

Temný les a v něm?
Nikdo
jen.. zvuk stromů,
když ve větru se hádají.
Větve,
které tvé vlásky cuchají.
Trochu lístků na zemi,
co tvůj život mapují.
Potom dlouhá cestička,
která ukazuje slzy na víčkách.
Proč ale plakat pro život?
Proč se trápit pro lásku?
Proč umírat a dát přátele v sázku?
Proč dělat tolik věcí zbytečných
a mít stále slzy na očích?
Teď si uvědomuji,
že začala sem v lese
a skončila u bolesti,
kterou moje srdce sebou nese.
Autor PonozkaB, 22.01.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí