Nahý vítr ve městě

Nahý vítr ve městě

Anotace: Někdy to na ulici fouká víc jak na stništi.

Chytáme nahý vítr v ulicích
jak síťky na motýli míjí tváře
uteče do parku a obleče se do listí
na rohu prolistuje staré noviny

Chodníkům zaplivané paty osuší
nedává přednost na přechodu
Někdy se zatočí jak husar na koni
a začne dělat kousky

Utrhne tašku ze střechy jak plod
pak rozevlátě nabídne ji chodcům
Jestli se někdo zlobí je mu fuk
Ten starý uličník je vždycky nad věcí
Autor Kapral, 24.01.2008
Přečteno 337x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí