Růže

Růže

Anotace: co dokáže s člověkem udělat jedna kytka:)

Přivoň si ke mně,
a motýla uvidíš,
však ty sám stůně,
nic kolem nevidíš.

Vezmi mě do rukou,
a dýchej tu vůni.
Žij s tou chvilinkou,
co pro nás slzy roní.

V růži se skrývá,
co sám hledáš.
Když na tebe se dívá,
sílu v ní poznáš.

Stačí jednu uchopit,
a hned radost máš.
Smutek můžeš utopit,
když ho ukrýváš.

V růži bolest nevidím,
ani motýl co zde sedí.
Trápení kolem neslyším,
jako hvězdy co sem hledí.
Autor Izzik, 27.01.2008
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Růže i jiné kytky z lásky,ty umí promluvit do duše.
Hezky napsané.

27.01.2008 18:52:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí