Dneska

Dneska

Anotace: To dílo samo o sobě není tak o popisu přírody, jak by se mohlo zdát, ale i tak je to převážně o přírodě, tak jsem to zařadila sem.

Dneska jsem viděla hvězdy
Byly na nebi a svítily
Dneska jsem viděla měsíc,
který si hvězdy vysnily

Dneska jsem viděla slunce
Jak silně a ohnivě září
Dneska jsem viděla křišťál
Zamrznutý na polštáři

Dneska jsem viděla řeku
Měnila vodu na pěnu
Dneska jsem viděla skálu
Co vracela mi ozvěnu

Dneska jsem viděla mrak
Pršel, teskný a tmavý
Dneska jsem viděla list
Jak po vodě suchý se plaví

Dneska jsem viděla strom
Hromy a blesky byl hlazen
Dneska jsem viděla vítr
Ohýbal stromy až na zem

Dneska jsem viděla vrány
Rychle pryč odsud letěly
Dneska jsem viděla déšť
Co zchladil horkou neděli

Dneska jsem viděla les
Zděšený loveckým honem
Dneska jsem viděla živé
Co žalostně pěli mi "Sbohem..."
Autor Ariella13, 27.01.2008
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, jára spots, Monte Carlo, Hesiona-Essylt, Lukáš Rymeš
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ja dneska videla nadherne dilko a zustala mi jen pusa dokoran...

14.04.2009 17:34:00 | strašidýlko-střapatý

moc hezký fakt........:-)

27.02.2008 14:49:00 | jára spots

Asi dost dobře nerozumím ... hlavně ten konec mi uniká. Ale lepšíš se, je to znát.

28.01.2008 10:04:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí