Vítr

Vítr

Anotace: ...

Vane vítr třetí noc,
volám skřítky o pomoc.
Volám, volám stále dál
přišel ke mě skřítkův král.
Co si přeješ Olinko?
Ty má malá dcerunko.
Venku krutý vítr vane!
Pomoz ztišit ho můj pane.
Vítr schoval pod kabát,
nemusím se v noci bát.
Autor olusza, 28.01.2008
Přečteno 572x
Tipy 3
Poslední tipující: BlackPearl, Inge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí