Moře

Moře

Anotace: být u něj každý den..

Vlny naráží do skal,
bárka se tiše naklání,
sluneční paprsek vstal,
a tmu nám zahání.

Kameny se boří v písku,
žár z nich střílí,
nebe čisté bez mraku,
a ptáci tu zas kvílí.

Vítr vlny nadnáší,
znovu naráží do skal,
šum se jen vznáší,
aby s paprsky se potkal.

Bárka se pomalu potápí,
vlny jsou jak zběsilé,
déšť nás zase potrápí,
ou to je tak nemilé...
Autor Izzik, 04.02.2008
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí