Vlk

Vlk

Anotace: Pak zvednu čenich, vlhký krví Děkovnou píseň budu zpívat Žádný vlk totiž nikdy neví Kolik času ještě zbývá

Od nohou mi odlétává prach
Sprška sněhu, hlíny a listí
Tam před sebou cítím něčí strach
Štěstí rzchlou modlitbou jistím
Havrani sedají na větev
A před námi něčí dech dochází
Už cítí brzo prolitou krev
Jsou černí, jako od sazí
Vnímáme zoufalé výkřiky
Všímáme si rudých krůpějí
V duši chór divoké muziky
Která nás tak plní nadějí
Do masa zuby zatneme brzy
Krev budem po doušcích polykat
Kořením budou cizí slzy
Naše smečka je vší zvěři kat
Pak zvednu čenich, vlhký krví
Děkovnou píseň budu zpívat
Žádný vlk totiž nikdy neví
Kolik času ještě zbývá
Autor branwen, 06.02.2008
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: lecrecia, Psavec, Danah, Erion Fate, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...líbí se mi už proto, že jsem strašněj milovník vlků:)

25.02.2008 18:00:00 | lecrecia

Zajímavá básenka, je ale svým způsobem myšlenková a mě aj dost zaujala.

06.02.2008 17:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí