Les tiše šumí

Les tiše šumí

Anotace: ***

Les tiše šumí
Tlumí kroky chodců
Co na vycházku si vyšli
Co nechají se nést
Něžně tichou atmosférou
Těch našich mohutných přátel
Kteří provázejí nás
Na cestě poznání
Toho co je nad námi
Autor WWW, 28.06.2005
Přečteno 517x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí