ZIMNÍ NOC

ZIMNÍ NOC

Anotace: Troška sněhové pohody bez kalamity :-)

Venku tiše padá sníh
na něm spousta třpytek svítí.
Jen ta kočka toulavá
co tu všechna místa zná
dělá stopy do sněhu,
kráčí v rytmu lehkých vloček...

Nocí tiše padá sníh
a já hledám podobizny
v krásných bílých závějích.
Možná najdu i tu tvou
třeba je to ta s tím stínem
nebo tamta pod lampou?
Autor Leknínka, 13.02.2008
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí