Olivový háj

Olivový háj

Anotace: ***

Země jako na pochod,
Kdyby se dala
Na svých bedrech hliněných
Olivy zelené odnáší
To obraz „dynamické“ krajiny
Co na jihu Francie se nachází
Co, tak mocně inspiruje
Co, tak pod kůži se dere
Autor WWW, 29.06.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí