Děkuji dešti

Děkuji dešti

Anotace: ano, tady vzdávám poctu dešti :)

Děkuji dešti
Zaťaté pěsti
Povím, nepovím
Jízda mezi městy
Sestoupím z cesty
Jen já s mými gesty

Bloudím mezi stromy
Z dálky slyším zvony
Jako neurčité tony
Jen já a mé boty

Na cestě životem
Musíte mít boty pohodlné
Při boji se střetem
Neměli by být prošlapané

Děkuji dešti za jeho kapky
Děkuji vodě za její pramen
Děkuji duši za ty velké zmatky
Děkuji srdci které zažehlo ten plamen
Autor PoeziGirl, 16.02.2008
Přečteno 390x
Tipy 8
Poslední tipující: Janetee, Cassandra, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ten plamen ať nikdy neuhasne...

16.02.2008 12:54:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí