Jaro

Jaro

Anotace: Jaro je alespoň pro mě veselé období...vše žije pobouzí se...i pocity jsou více jemné

Po zimě vše kolem pučí,
příroda přichází k životu,
krajina nový kabát si půjčí,
nikde není vidět prázdnotu.

Zelenají se stromy vesele,
první kvítky už kvetou,
dny jsou stále necelé,
zvláštní pocity nás matou.

V tento čas touhy a vášní,
každý je trochu romantik,
život začíná,je to tak zvláštní,
vůní po okolí je tolik.

Vše má teď úplně jinou podobu,
kolem je tolik krásy,
buďme zamilovaní nejen v tuto dobu,
Je jaro - je čas lásky!!
Autor Tomama, 17.02.2008
Přečteno 593x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí