Probuzení

Probuzení

Anotace: 22:56

Vlahé jitro nad hustým lesem,
tu jsem procitl a nevím kde jsem.
Krok po krůčku zkoumám okolí,
zkoumám okolí a nevím kdy mě co zabolí.

Sleduju vše kolem mě,
vchno přpadne mi tejemné.
V tichém užasu jdu stále dál,
k mé radosti široko-daleko...sám

Lehký vánek v korunách si hraje,
zpěvaví ptáci mě vítaj do svého ráje.
Kam oko dohlédne, jen štěstí a les,
nikde není smůla, bolest, strach či děs,
navěky zde, navěky zde zůstat chci,
jen v lůnu přírody navždy žít...
Autor deSolAxe, 29.06.2005
Přečteno 472x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí