Podzim

Podzim

Anotace: Smutné to období

Stromy bez listí se cítí náhé,
zbytky ještě v koruně šustí.
Prší fouká,vnímáme pocity neblahé,
smutná nálada se naráz spustí.

Začíná být zima na ruce,
listí ve všech barvách na zemi leží.
Zachvíly budeme nosit čepice,
budeme se divit že už zase sněží.

Sníh má taktéž své kouzlo,
na sněhové radovánky těšme se.
Pozor aby vám srdce nezamrzlo,
zima nám klepe na dvěře...
Autor Tomama, 18.02.2008
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí