Zima

Zima

Anotace: Zvláštní pocit když je vše přikryto bílou závějí...

Všude zima - zase už padá sníh,
sněhové vločky se ve vzduchu třpytí,
děti jezdí z kopce na na saních,
k tomu měsíc jim stříbřitě svítí.

Ano, je tu zima krutá,
rampouchy z okapu visí,
teploměr snad mrazem puká,
dřevo z boudy rychle mizí.

I tento drsný čas má své kouzlo,
překvapí nás jeho krása vždycky,
a i když je venku tak kluzko,
a ujíždějí nám na ledu kecky,

mám rád zimu protože je krásná,
stejně jako všechny roční období,
na všechny je podívaná úžasná,
každé období něco jiného ozdobí.
Autor Tomama, 18.02.2008
Přečteno 515x
Tipy 4
Poslední tipující: Janana, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí