Sýkorka

Sýkorka

Anotace: Jako doma.....

Tohle bude zase ráno, zítra,
neboť přes zeď vede díra,
jen taká roura od komína.

Ještě není jaro ,aby se vše probouzelo,
sýkorky se zahnízdili neboť je u mne teplo.
Rachot v rouře,pískot zní,
čekají vylétnout vzápětí ,jen se oteplí.
Je to divný opeřený tvoreček,
už od vánoc v rouře strojí stromeček.
Autor Marisek, 19.02.2008
Přečteno 447x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí