Mraky a podobnost

Mraky a podobnost

Anotace: Občas nás na obloze zaujme nejeden tvar.Příroda je plná krásných výtvorů.A příroda dala krásu i Tobě má krásná Janí.

Dívám se jen tak na oblohu,
na mráčky a jejich tvary,
představivost zapojit mohu,
a pak vidím různé útvary.

Jeden mi připomíná tvoje ňadra,
je plný,nadýchaný,sladký,kulaťoučký,
druhý zase je snad jako vydra,
v modré obloze pluje mrak tenoučký.

Jiný je jak koráb líný,
složitý a tmavý mrak,
další je zas tak pilný,
je rychlý jako drak.

Další mráček povedený,
připomíná mi tvou tvář,
jsem z míry vyvedený,
slunce dodává mraku zář.

Další mrak je jak tvé tělo,
štíhlý,podívaná jak malovaná,
stop fantazii,sklopím dolů čelo,
jedu za tebou lásko milovaná.
Autor Tomama, 19.02.2008
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Janana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí