Deště

Deště

Anotace: o letním dešti

Nikde se neschováš
ani do podloubí
voda hledá a hloubí

Ploutvičkou hladí po vlasech
šupinou zpívá
voda dobíhá a smývá

Sype se tajemství kapek
každá vyzradí
voda sjede a pohladí

Mokré cestičky na pleti
nabízejí - jen si lízni
voda vzlíná a žízní
Autor zef, 30.06.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí