Jaro

Jaro

Anotace: Pár slov k tomu očekávanému jaru

Líska se ve větru třepatá
Choulí se prvními náznaky jara
Skrz jí větve putují olověná mračna
Paprsek slunce zatím nemá sil

Však ni jedna kapka
Mokré poselství nedopadne na zem
Nevadí to nic
Vesna se blíží neodkladně

Všechno se snaží růst
Už není nikde sněhu
Brzy přijdou na svět nové mladé
A rodiče je zahrnou něhou

Je tu konec Zimy
Však Jaro ještě nezačalo
Vše se právě probouzí
A daleko je k dalšímu spánku
Autor coMIC HEALs, 23.02.2008
Přečteno 587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To "nové mladé" bych vyměnila za "nová mladá", bylo by to gramaticky správněji, ale jinak moc pěkný :)

23.02.2012 12:14:46 | Zolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí