Tichá zpověď

Tichá zpověď

Anotace: ...

v záři lesů
podvědomých sfér
poselství šepotu listů

-už neslyší-

zkáza se rozkřikla kolem
pod železným zubatým opojením
se již nenapijí

jejich moudrost lze
jen sečíst
v kruzích stáří
a okamžiků

pro nové směry
umírají a rodí se
slova pod dřevem vrásčitá

-sní v našich pavučinách-

díky nim, co chceme
nalezneme
ve svých představách

po smrti kmenů
i při chorálech zakrslých
zbytků duší

jejich poselství žijí

a vůně prastarých časů
bude navždy dýchat

pro nás

v knihách
Autor Viviana-Mori, 23.02.2008
Přečteno 408x
Tipy 10
Poslední tipující: Cassandra, jedam, Danah, WAYWARD, Maura
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..taky.

24.02.2008 07:26:00 | Danah

...mi taky.

23.02.2008 22:08:00 | WAYWARD

Jsi čím dál lepší. Tvoje básně mají křídla.

23.02.2008 20:57:00 | Maura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí