JARO

JARO

Anotace: báseň o jaru

Slunce probouzí a hřeje,
rostlinstvo se zbarvuje a pučí,
skřivánek na větvi překrásně pěje,
včelky v korunách stromů neustále bzučí.

Ledová peřina na potůčcích taje,
strace se v zobáku kroutí velká larva,
brzkým stromům ovoce už zraje,
širé okolí zaplavila zelená barva.

Na lukách vykvetlo kvítí,
všechno živé ze spánku vstalo,
muška chytla se do pavoučích sítí,
všechny obklopilo jaro.
Autor AyA Ones, 24.02.2008
Přečteno 890x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, Danah, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ano, máme stejný název ;)

26.02.2008 16:57:00 | Norlein

Jj, kéž by už přišlo.

24.02.2008 17:07:00 | NikitaNikaT.

Už aby bylo!

24.02.2008 17:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí