...::: Duha / štěstí :::...

...::: Duha / štěstí :::...

Anotace: 11:50

Na konci duhy, štěstí čeká
a po teplém nebi krása stéká.
Pruhy krásy táhnou se oblohou.
Lituju lidí,
co tu krásu vidět nemohou.
A ti co vidí,
si toho pohledu často neváží,
jsou to prostě barbaři.

Sedím tu v trávě
a zírám na ně
a při tom přemýšlím,
nad štěstím svým.

Potom hlavou zatřesu
a při tom otřesu
všech starostí se zbavím,
lehnu si do trávy
a celej den v leže strávím.

Ten pohled na nebe,
mluví sám za sebe...
Duhová krása - barevné štěstí..
Autor deSolAxe, 04.07.2005
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí