Kouzelné ráno.

Kouzelné ráno.

Anotace: Opravdu mne dostalo...

Kouzelné ráno

Prý se v Čechách ochladilo,
na mnoha místech i dost lije,
jen u nás se ráno vykulilo,
do nádherně zářivého jasu,
do nekonečné hloubky nebe zeje,
svou úžasnou modří podtrhuje krásu…

Tenhle den přímo sváteční,
nás svou mocí cele uhranul,
sladkou vůní kvetoucích lip,
lehounký větřík něžně ovanul,
ač včerejšek dal chmury životní,
v tom dnešním ránu vím, že bude líp!
Autor Krtica, 05.07.2005
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí