Jaro

Jaro

Anotace: ...

V rozkvetlém závoji, posetém květy,
Malinké batole v postýlce ležící,
Bájné a vysněné, úžasné světy,
Poupátka ve sněhu, kytičky rašící.

Radostná písnička ranního ptáčka,
Pupeny na stromech, nesměle rostoucí,
Veliká jednička malého žáčka,
Upřímná láska, jak oheň planoucí.

Zázračný pramen, diamant v paprscích,
Skrz který slunce barvami maluje
Nachové maliny, rostoucí v lesích,
Voňavé jaro zase nám kraluje.

Odchází zima, královna ledu,
Ta zase za rok vrátí se zpět,
Však vládne jaro, má na svém erbu,
Barevných květin nádherný květ.

Všechno se probouzí, vrací se k životu,
Okolo vesnice rozkvétá sad,
Jaro však naprosto nesnáší samotu
A já jsem šťastný, že tě mám rád.
Autor Frosty28, 09.03.2008
Přečteno 635x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no je videt,ze jaro dela divy :))

10.03.2008 18:00:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí