Vodní pramen

Vodní pramen

Anotace: Bez

Vodní pramen

Kaluž písku střípky kamínků,
v okolí promáčena je zem ,
čirý pramínek vyvěrá z nitra země ven,
slunný snad je každičký den.
Ze svitem slunečních paprsků ,
všemi barvami zpívá ,pramínek bublinek řetízků.

Kapičky rosy v chladu co si ,vytváří ,
krystalky ledu zvonkohru tvoří,
břehů i kmenů dotýká se ve tváři,
zpívá se sborem větru k lesů zády.

Chce pořád …,pořád ven,
svévolně prozkoumává blízký terén,
nic jej nezastaví ,je to živel suverén.
Z kopců plynule baletí,stéká pramínek vlasů ,
v přírodě vytváří svou krásu ,
již od dávných dob času.
Vše zmáčí všude kde dosáhne,
pomůže i vezme všem ,po čem prahne.
Autor Marisek, 12.03.2008
Přečteno 454x
Tipy 1
Poslední tipující: prostě já
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné Marísku, krásně si to popsal, asi tě ten víkend v horách hodně dobil, potřeboval si to...

13.03.2008 07:37:00 | Veríssek

Hezké, na chvíli jsem se ocitla v přírodě. Těším se na jaro a procházky v lese.

12.03.2008 18:10:00 | prostě já

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí