Konec zimy!

Konec zimy!

Anotace: Miluju teploucko!

Venku je pořád zima,
všichni sedí doma,
já i oni se nudíme,
až z toho šílíme.

Kdyby ta zima skončíla,
zábava by začala,
já i lidé kolem mne by se usmívali,
volně se pohybovali.

Časem by se voda ohřála,
a já se v ní koupala,
na sluníčku se vyhřívala,
a už nemrzla.

To si přeji,
už at se někde vyhřívam a drink piji!
Autor Vacluvka, 18.03.2008
Přečteno 315x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...na zdraví :-)

18.03.2008 23:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí