Jaro

Jaro

Anotace: ...už aby tu bylo.

Jaro je když kvetou kytičky,

a ptáci zpívají po ránu písničky,

kdy nemusíme už zimní bundu si brát,

a sluníčko začíná příjemně hřát.

Tak už pospěš si jaro a pojď mezi nás,

až zavolej sluníčko,ať hřeje nás zas,

ať vidíme úsměvy na tvářích lidí,

vždyť jaro je to ,co nám tolik chybí.

a zas budou děti už venku si hrát,

a milenci budou zas v parku se smát,

a šeptat si slova co zahřejí srdíčko,

a na tvář jim při tom bude hřát sluníčko.

A rozkvetou sady a louky a zahrady,

a lidi tam budou zas tvořit své nápady,

a zvířátka ,housátka,kuřátka,včelky,

vše se zas probudí ze zimy velký.
Autor Ditka, 19.03.2008
Přečteno 546x
Tipy 9
Poslední tipující: ni.va, Rbb, STIMPRE, Dračičák, Lota
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

milé

21.03.2008 11:01:00 | Rbb

...milé...úsměvné...

19.03.2008 14:39:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí