Paní jara

Paní jara

Anotace: To sem měla zplodit do školní soutěže ... no jako víte jak, když se člověk do něčeho nutí, nikdy to není ono. Ale úplná hrůza to teda jako není! No, posuďte!

Vrátka zavírá, odchází Šedivá paní
Však pomalu a polehku
A za pár dní kratší spaní
A sníh tající na vlhku

Barvy vysvitnou z šedivých dní
Potkáme úsměvy na tvářích
Zpěv ptáčků přec tak pěkně zní
Den ušmudlaný rozzáří

Modré nebe, žádné mraky
Jen občas vítr do vlasů
To skoro začnem věřit na zázraky
Život na křídlech pegasů

Už je tady, nová Paní
Za starou dlouhá tlustá čára
Všem vyplatilo se čekání
Přichází Paní jara
Autor Peťka_bez_talentu, 23.03.2008
Přečteno 496x
Tipy 4
Poslední tipující: Nút, Rbb
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

líbí a libíííííííí :o)

09.06.2008 17:14:00 | Nút

den se probouzí a nové vize s ním

15.04.2008 14:19:00 | Rbb

Ne, opravdu to není hrůza, naopak, je docela hezká ;) vlastně moc...

08.04.2008 20:02:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí