Čekání na jaro

Čekání na jaro

Anotace: Zase jsem od ní odjížděl do školy a přišlo mi nějak líto... a zima stále nekončí

Napadl sníh
to v březnu srdce studí
studené odjezdy
a v dálce teplé paže.

Třeba zpět přivezu slunce
to se mi do kabátu schová
se zlatými vlasy
bez celních poplatků.

A pak s tím sluncem
budem si svítit
a zmrzlé trylky
kosům rozmrazovat.

Pro dva nahé blázny
pro radost...
Autor Zubr, 25.03.2008
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., FETKA, Krokodylekx
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.

A pak s tím sluncem
budem si svítit
a zmrzlé trylky
kosům rozmrazovat.

Pro dva nahé blázny
pro radost...

.

24.10.2008 21:34:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí