Sníh v létě

Sníh v létě

Padá sníh v létě,
lehká, malá peříčka,
padající na mou hlavu.

Mé srdce vznáší se na malém obláčku,
nebe bez mráčku,
sluníčko svítí,
a přece padá sníh.

Ještě před chvíli jsem byla uzamknuta do sebe,
a teď se směji.
Čím to je?
Něžně mi přejíždí po tváři,
malinká křidélka s dotykem andělů.

Malá notička z Dvořákova rekview,
prolétá světem a snaží se dosáhnout lidského citu.

I když je mi k pláči,
směji se,
krůpička naděje mi pomáhá k víře.

Bosa tančím po těch křídlech andělů,
s nožkami promrzlýmy štěstím.

Nebe se mračí a vede nekonečný boj se sluníčkem,
sluníčko zvítězí a svým zlatým paprskem,
mě pohladí po vlasech,
zasviští větřík v rákosí
a......
padá sníh v létě.
Autor Without Love, 29.03.2008
Přečteno 457x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to ale dobrý;) já musí o překlepech pomlčet, pltž sem snad ten největší překlepář a chybař na tomhle servru :D

06.04.2008 18:00:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí