Jarní Slunko..

Jarní Slunko..

Anotace: .

V jasnosti své nedostižné,
z nebeské výše,
pokukuješ v mraků kopě,
ve své žluté pýše.

Paprsky nás hravě škádlíš,
ty zlatavý skvoste.
Pod tvou jemnou denní péčí,
všechno krásně roste.

Kouzelníku krásných dnů,
jak jednoduché prosté,
vyčaruješ úsměv tváři
za den třeba po sté.

Maluješ své umy tahem,
dáváš blaho,věčnou sílu,
snové květům barvy vplétáš,
krása hledět Tvému dílu.

Autor Roger, 31.03.2008
Přečteno 525x
Tipy 19
Poslední tipující: Milásek, mamina, Cot death, dva, robb, Severka, Psavec, jedam, estrellita, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

No, prostě nádhera..

22.04.2008 07:25:00 | Máří Magdalena

Krásně zahřála

04.04.2008 17:39:00 | dva

Moc hezké...už si konečně můžeme dobíjet sluneční baterie...;D

01.04.2008 10:34:00 | Severka

Parádička.

31.03.2008 21:47:00 | Psavec

moc pěkně napsaná věcička...

31.03.2008 19:58:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí