Deziluze

Deziluze

Anotace: pro někoho smutný téma, pro někoho ne.

Potichá serenáda do noci vplouvá,
z přístavu tmavého.
Ta malá ústa- na slova skoupá
-křičí tak daleko-
-tak daleko-

S deziluzí včerejších dnů
z života křehkého.
S deziluzí (snad) jejích snů
-proto křičí tak daleko-
a v krvi se koupá.

Nadutá síla zas život bere
a bez klíče
ta němá ústa navždy teď zavírá.
bez možnosti úniku
-polární liška-
co zrovna teď umírá.

Pro štěstí?
Pro krásu?
Ač ve skříni jich tucet měla.
Pro prachy?
Pro lásku?

Pro krávu , co jen další kožich chtěla.
Autor chroust17, 03.04.2008
Přečteno 420x
Tipy 15
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, fuu, malá čarodejnice wiggová netopýrková, jedam, RustyHalloes, saddova, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vaše tvorba mě hodně zaujala...opravdu

04.05.2008 21:40:00 | fuu

To je fantastický! Ale kam ses ztratil?

22.04.2008 16:26:00 | Churry

posledni věta je the best :-D

03.04.2008 16:30:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí