Svou cestou si jde

Svou cestou si jde

Anotace: ***

Cesta co uprostřed lesů
Svou vlastní cestou si jde
Ticho co tiše tu vládne
Na chvíli se zastavíš
Ohlédneš zpět
Abys vstřebal do sebe
Ten věčně pomíjející čas
Co často mezi prsty proteče jen tak
Autor WWW, 18.07.2005
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí