Když byla noc...

Když byla noc...

Anotace: ...

Když noc se zakryla temnoty hávem,
bylo ticho a mráz.
Když noc se ztratila s růžovým ránem,
bylo světlo zas.
Když noc tiše zaplula chránit sny jiným,
zahrála jasná slunce zář.
Když den se klonil a chystal se ke spánku,
tu v trávě vykvetla temnoty tvář.
Když obzor halil se závojem červánků,
den usínal v nás.
Když noc den zakryla jak tajemnou hádanku,
bylo zas ticho.
A praskal mráz.
Autor Badya, 07.04.2008
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Severka, Psavec, Dilla, sarycek, WAYWARD, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;) pěkná...

07.04.2008 22:40:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí