Petrklíč

Petrklíč

Anotace: ...

Do ruky vtiskl‘s mi
Co asi se svou dlaní?
Klíč?
Zlatý klíč…
Asi…
Hřál tak v dlani
Jako sluneční
Věděl jsi…
Byl to Petrův..
Petrův co?
No přece klíč
Petrklíč
Otevři oči lásko
Řekl jsi…
Nebo ses usmál jen
Co já vím…
A kolem pole…
Pole? jaké?
Celé zlaté přece
Jéééé
Plná louka jarních klíčů
Pro Tebe…
Ach pro mě?

Autor Andee, 15.04.2008
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Milásek, Petbab, /cnz/
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí