Nejlacinější šampon

Nejlacinější šampon

Anotace: ...úvaha o dnešním šamponu :-)

Nejlacinější z šamponů,
tak jak se mi zdá,
městský déšť bývá.

Šampon bez daného obalu,
snad obalem je mu svět,
chemikálie a nepořádek v něm.

Kyselý přípravek dílků plný,
co veškerého „svinstva“ kolem,
je přeplněný.

Jo, to je ten umělý,
přípravek domnělý,
co navrátit lesk má.

Snad jen, že je kyselý,
pro křehké vlasy nevhodný,
co intenzitou otřelí,
nikdy rádi nevolí.

Ale to je život,
šampon jako přípravek,
špínu smýti má,
leč špíně neodolá.

Sama jeho špína,
je špinavě špinavá.

O čistotě tu není řeč.
Kdo z nás lesklé vlasy mívá,
když déšť jim lesk smývá?
Autor A.N.D.Y., 16.04.2008
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Sephora, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tip je zato,že to není o "lásce" :-(

16.04.2008 20:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí