Duby staleté cestu kamenitou lemují ...

Duby staleté cestu kamenitou lemují ...

Anotace: ***

Jdu neskutečně skutečnou alejí
Co téměř mystickou sílu pro mě má
Duby staleté cestu kamenitou lemují
Duch jejich do mě vstupuje
Určitě ano
Ať si materialisté říkají, že né
Myšlenky úplně jiné hlavou se ženou
Vracím se kamsi zpět
Tam, kde mně kdosi za ruku bere
Ten kdosi to je čas
Má zvláštní podobu lidského příběhu
Plyne si úplně jinak než zvyklí jsme
Nezná minuty, hodiny ani dny či roky
Zná jen na místě setrvat
Okamžik okamžité kumulované minulosti prožívat

Na cestě kamenité staletými duby jak krajkou lemované
Autor WWW, 21.07.2005
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí