Je tu zpět

Je tu zpět

Anotace: ....

Co to slyším tiché kroky,
je tu období, co zdobí roky.

Není to léto a ani zimní čas ,
ale rozkvetlé fialky vítají nás.

Tu vůni cítím každé ráno,
když v posteli mám neustláno,

a otvírám okno a čerstvý vzduch přichází,
vzpomínky na dětství a v zádech mi zamrazí.

Ty chvíle, které jsem trávil u své babičky,
trhal pro ni fialky,zvonečky a jiné kytičky.

Pak horký čaj provoní celičký dům,
člověk pak závidí válejícím se psům.

Jen proběhnou po louce rosou posetou,
držet se za ruce a běžet hned za sebou.

Vidím tě, cítím tě jaro jsi zase mezi námi,
období které hýbe lidskými náladami.

Mám náladu jen tak ve zvlhlé trávě držet se tebe,
obejmout tě, políbit tě a koukat se na nebe.
Autor Noční bolest, 22.04.2008
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí