těžký život papíru

těžký život papíru

Anotace: mno tak to je psaný na jednu soutěž.... eko soutěž.....;)

Za výlohou obchodního domu,
byl vystavený blok
,,komu asi patřit budu? komu?“
a v tom přišel šok.

Přišel malý chlapec,
jmenoval se Karel Šok,
přinesl drobných ranec,
že chce nějaký blok.

Vzal jej tedy chlapec nerozvážný,
ještě nezná recyklaci,
tudíž je tu problém vážný,
má jen jednu popelnici.

Tak se octl papír z bloku,
vedle různých odpadků,
např. z jablka ohryzku,
nebo jiných zbytků.

Maminka našeho Káji,
však odpad pilně třídí,
recyklaci pevně hájí,
a říká mu ať se jí řídí.

Díky maminčině píli
bude v modré popelnici,
pak se z něj stane opět bílý,
a skončí u mě na lavici
Autor ivushe, 24.04.2008
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí