Odchod

Odchod

Anotace: Když se příroda postaví na odpor...

Pálí mě svět
od nachové záře
rozzlobeného slunce.

Nechtěně svítí
do namodralých strání
a krvavých duší.

Louky zbledly
od roztemněného měsíce
na tonoucí obloze.

Hvězdy emigrovaly
za rozjařenějším světem
kde se natěsnaly.

Obloha odchází
od nepřející země
k chladnému slunci.

Ale co nám zbyde?
Autor Richard LaFontaine, 25.04.2008
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: její alter ego, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí