Jaro

Jaro

Anotace: Tentokrát sem měla v noci dobrou náladu a ještě k tomu takovou jarní:)

Ležím tu v trávě
zavřené mám oči
čas pro mě stojí
jen svět se dál točí...

Přišlo zas jaro
cítím jeho vůni
Slyším zpěv ptáků
stromy se zhlížejí v tůni

Jaro je tady
slunce zas svítí
v trávě se válím
kolem mě luční kvítí

Zahoďte starosti
a pojďte taky ven
Kolem se dívejte
jak je dnes krásný den

Pro jarní náladu
do přírody musíte jít
Poznáte tu parádu
do duše vám vejde klid
Autor kleopatra.sedma, 26.04.2008
Přečteno 523x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

mluvíš mi z duše

27.04.2008 19:38:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí