Tajné zprávy stromů

Tajné zprávy stromů

Anotace: :-)

Sbírka: Krajíc života

Zastav se na vetřinu
já stromy dám v Tvé větve bílé
obrazem sudé tváře Tvé paní milé
jež královnou má se stát.

Volá Tě z dáli poslední strom
nesmělá jedle utopená v mechu
pozemská bohyně srdcového dechu
jež hlídá Tvůj zelený háv

Rozevři dlaně a mlčet smíš dál
i stromy své sny mají
větvemi vteřiny ticha vlají
když potká se jedle s javorem

JEdlím to nevadí
jedle chtějí slyšet ticho
oděny větrem v hedvábné roucho
aby chránily dobro v srdci Tvém

Poslechni zěpv svého stromu
on tajné zprávy Tobě posílá
on touží si s tEbou jen povídat
putovat mnohými cestami hvězd

Stromy s kořeny a pták na obloze
šifra pro zelenou odpověď
ve verších skryta jest zpověď
jedle a dubu.
Autor Káňátko, 27.04.2008
Přečteno 427x
Tipy 5
Poslední tipující: Milásek, Akrij8, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí