Chmíří pampelišek

Chmíří pampelišek

Anotace: Příroda je hold ůžasná věc.....a nejen příroda.

Chmíří pampelišek vítr rozvál,
na květ třešně čmelák přistál,
Nad městem se kvapem stmívá,
na stromě drozd písen zpíva.

Jarní kvítí těžce dýchá,
až z toho u srdce píchá.
Louka tisice barvami voní,
na obloze se ptáci honí.

Teplý kámen užovku hřeje,
slunce jí to vroucně přeje,
a hejno tažných vlaštovek,
vrátilo se z velkých dálek.

Trávu ranní rosa zkrápí,
hodně lidí jaro trápí.
Autor Lord Aragorn, 29.04.2008
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí