Všichni svatí

Všichni svatí

Anotace: :-) takový pokus...

Sbírka: Krajíc života

Zelené hory
brambory
v ohni opékané
svatý Jane

Já vzývám jediného Boha,
vzal mi roha
zeleného mužíka
tuláka, mnicha , klerika

Luhy a háje
POhádka máje
k srdcím se vetře
ach ,svatý Petře

já vzývám jediného boha
vzal mi roha
zelného mužíka
poutníka, mnicha, klerika

Řeky a potoky
stříbrné roky
šeptají do uší
svatý Matouši

Já vzývám ducha přírody
bohyni života a matku úrody
zelného mužíka
tuláka ,mnicha ,klerika

Jeskyně, skály
hrály
v mandlovém rubáši
ach svatý Lukáši

Já vzývám jediného Boha
vzal mi roha
zeleného mužíka
tuláka mnicha,klerika

,, at o už by snad stačilo, ne ? "
A to říká dko ?
Někdo ?
Snad svatý Petr,
co ztratil svetr
vinou mé pravpodivné básně
nad níž v údivu žasne.
a říká : ,,Ježkovy Zraky!"
Autor Káňátko, 29.04.2008
Přečteno 481x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobré. celá moc líbila, až na tu poslední sloku.

29.04.2008 12:50:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí