Soumrak

Soumrak

Anotace: ..den střídá noc a noc zas den..příběh je tajem opředen..

Muž Den čeká svou temnou dámu na oblačném loži…
Své šaty prachem poseté si raděj na Zem složil
A obnažen ji bez studu teď vyhlíží!
Odměnou je mu to prazvláštní spojení
A jako každý muž tu vášeň Černé dámy ocení,
Neb ona na svých ořích nejprve k němu zamíří!
A ve svém objetí jsou oba ustrnulí…
…chvějí se na pokraji slasti!
Roztál by kámen, mramor…snad i kousek žuly,
Moct být s tou dámou v nebi nad propastí!
Autor šuměnka, 26.07.2005
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hej,ty musíš být chlap,jinak krásné pohledy...voní to mýtickým Řeckem.

06.12.2010 19:23:00 | Danger

Nahý Den, který vyhlíží, ještě větší paráda!!!

27.04.2006 17:01:00 | Mirka Hedbávná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí