Okouzlení

Okouzlení

Anotace: Básnička inspirovaná překrásnou procházkou lesy a jedním kouzelným místem, které mne omámilo.

Sbírka: Krajíc života

Vyhnaná andělem do temnoty
já hledala svůj vlastní strach
já ho hledala v zelených korunách
magií lesa opilá do němoty.
Tam tráva odědá kapkami rosy
dva tuláci žízniví a bosí
bloudili v krajinách studánek
s prázdným ranečkem pro vánek
Čistota sestoupila z hory klidu
tajemnou dálavou údolí víl
k branám lesního hradu.
To místo zavedlo mne do milosti
já oněmněla a ve vší nesmělosti
Odpust mi,že jsem rázem tolik smělá
já zas alepon jednou bych chtěla
poznávat místo divotvorných krás
děkuji za Tvůj milý čas.
Autor Káňátko, 02.05.2008
Přečteno 449x
Tipy 5
Poslední tipující: Dacryon Beata, Bíša, Akrij8
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova Tvé napsána jsou v srdci...

07.05.2008 15:17:00 | Dacryon Beata

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí