pomněnka

pomněnka

Anotace: ...

Pomněnka

Na louce si vesele rozkvétáš,
Do nebeské krásy přitom vzlétáš.
Pár tvých kvítku okvětních,
Stane se matičce přírodě pamětních.

Tvá modrá barva bije do očí,
Pro ostatní květy stáváš se rozhodčí.
Jsi legendou mnoho let,
Ty dokážeš očarovat celý svět.

Tvá smrt znamená pláč,
Tvé květy každý zvlášť.
Ty dokážeš člověka svést,
Ale pak příjde bouřka a déšť.
Autor andíleček, 06.05.2008
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to pěkná básen moc se mi líbí tak pište kluci holky.

09.05.2008 11:06:00 | froggie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí