Jaro

Jaro

Anotace: sotva už je tu delší dobu, ale až před pár dny jsem si té krásy všiml...

Vánek s příchutí květů,
zlatý vlas krásky oblohy rozvířil,
přichází jaro, místo temných dnů,
křičí do světa, aby životem žil.

Jaro,
na býlích květech lásky,
Jaro,
vzduchem poletují pilné včelky,
Jaro,
příslovečné „ Milujte se a množte se“
Jaro,
sen, u počítačů zavřených lidí,
Jaro,
probuzení z noci do nádherného světa,
Jaro, Jaro, Jaro,
nová zem přichází…

Vánek s příchutí květů,
zlatý vlas krásky z jarní oblohy,
po nebi s lehkostí povznesl,
křičí do světa, aby životem žil…
Autor Láďa, 07.05.2008
Přečteno 250x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí