Svítá...

Svítá...

Anotace: tak nějak to vidím já...

Svítání voní čajem lípy,
vzduch chvěje se bzukotem medonosných včel,
nasáváš svěží vánek, vůni orosených trav,
vzrušením, touhou chvěje se chřípí
na křídlech motýlů slunce se tetelí
a rozbrnká struny těch zatím netušících,
kteří neslyší přírody tuš,
těch, kteří nevědí, že s východem slunce
rodí se láska - tak obejmi mne už...
Autor staruska, 08.05.2008
Přečteno 343x
Tipy 9
Poslední tipující: kroužek, Tacca, Holis, hanele m., vodnař, fialová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něžně laskavé

12.05.2008 13:41:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí