Andělé v květnu

Andělé v květnu

Anotace: sekce příroda ??? ...

Sbírka: Krajíc života

Blikala světýlka na zahradě
skřítci se schovali v mokré trávě
vody se rozlily v jedinou noc
andělé přijdte mi na pomoc.

Andělé svržení z oblaků
ochrańte krajinu zázraků
Květen se roztančil v lesním hradu
andělé Slunce zvou na poradu

Paní si sedla na židli
andělé stžežte mé obydlí
pokojem plyne čajová vůně
dětem je nejlépe v matčině lůně.

Andělé v květnu zrodili se
zpívali, tančili, smáli se
a z výšky starých věží
naši Zem oddaně střeží.
Autor Káňátko, 08.05.2008
Přečteno 497x
Tipy 5
Poslední tipující: Polárka, Dacryon Beata, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi mě zaujala třetí sloka... Ženy jsou andělé nenarozených dětí... =)

10.05.2008 10:32:00 | Dacryon Beata

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí